Spuitfolie

Spuitfolie
Spuitbrigade spuitfolie

Spuitfolie

AANBRENGEN – BESCHERMEN – VERWIJDEREN

Wat is spuitfolie? Spuitfolie wordt in vloeibare vorm aangebracht. Als de vloeistof is gedroogd blijft er een sterke afpelbare folie over. Deze laat zich met gemak verwijderen.

Kozijnen, glas, staal en zelfs beton beschermen wij met spuitfolie. Deze elementen zijn kwetsbaar voor verschillende soorten schade. zoals stucwerk, betonwater, mortel, scherpe voorwerpen en zelfs met een UV bescherming. Spuitfolie is geschikt voor alle non-poreuze ondergronden.

Wij gebruiken voor onze werken exclusief HS Protect. HS Protect is de meest doorontwikkelde spuitfolie op de markt. Voorheen was er voor iedere ondergrond een aparte variant. Tegenwoordig is er 1 basis die kan worden toegepast op alle projecten. De samenstelling van HS Protect is bovendien niet schadelijk voor de natuur omdat deze is gebaseerd op enkel natuurlijke ingrediënten. Welke ingrediënten? Water en boomharsen.

Spuitfolie is innovatie in de bouw

Nog steeds worden kozijnen beschermd met ouderwetse plastic folie met alle risico’s. Gescheurde folie, betonwater, metselspecie of wapperende folie door rukwinden. Met gebruik van spuitfolie zijn die risico’s verleden tijd. Spuitfolie hecht zich namelijk op de ondergrond en geeft vocht geen kans. De dikte van de folie bepaal je zelf en dus de sterkte. Na het aanbrengen kan de stukadoor en metselaar gerust z’n gang gaan. Tijdens het verwijderen blijft er minimaal afval over. Bovendien bestaat de samenstelling van HS Protect spuitfolie uit natuurlijke ingrediënten. Water en boomharsen. Na het verwijderen van de beschermfolie blijft er een minimale hoeveelheid aan afval over. Ook is de ondergrond direct schoon. Dat scheelt tijd en geld voor de eindreiniging.

Onze

Super bescherming

In tegenstelling tot ouderwetse folie is deze folie vele malen sterker en flexibeler

weinig afval

Na het bij elkaar persen van de folie blijft er tot 90% minder afval over

veel minder schade

De grootste ergernis in de bouw is schade die voorkomen had kunnen worden

Keith Marshall

Designer

George Williams

Developer

Julia Castillo

Client Service