Skip to content

Spuitfolie

Spuitfolie
Spuitbrigade spuitfolie

Spuitfolie

AANBRENGEN – BESCHERMEN – VERWIJDEREN

Wat is spuitfolie? Spuitfolie wordt in vloeibare vorm aangebracht net als verf. Als de vloeistof is gedroogd blijft er een sterke afpelbare beschermfolie over. Deze laat zich met gemak verwijderen.

Kozijnen, glas, staal en zelfs beton beschermen wij met spuitfolie. Deze elementen zijn kwetsbaar voor verschillende soorten schade. zoals stucwerk, betonwater, mortel, scherpe voorwerpen en zelfs met een UV bescherming. Spuitfolie is geschikt voor alle non-poreuze ondergronden.

Wij gebruiken voor onze werken exclusief HS Protect. HS Protect is de meest doorontwikkelde spuitfolie op de markt. Voorheen was er voor iedere ondergrond een aparte variant. Tegenwoordig is er 1 basis die kan worden toegepast op alle projecten. De samenstelling van HS Protect is bovendien niet schadelijk voor de natuur omdat deze is gebaseerd op enkel natuurlijke ingrediënten. Welke ingrediënten? Water en boomharsen.

Spuitfolie is innovatie in de bouw

Waarom blijven we nog steeds vertrouwen op ouderwetse plastic folie voor het beschermen van kozijnen, terwijl dit gepaard gaat met talloze risico’s? Gescheurde folie, betonwater, metselspecie die zich ophoopt of folie die wappert door rukwinden. Gelukkig is er nu een oplossing: spuitfolie. Met spuitfolie behoren al deze risico’s tot het verleden. Deze revolutionaire folie hecht zich namelijk stevig aan de ondergrond en laat vocht geen enkele kans. Bovendien kun je zelf de dikte van de folie bepalen, waardoor je de gewenste sterkte kunt creëren. Na het aanbrengen van spuitfolie kunnen stukadoors en metselaars zonder zorgen hun werkzaamheden uitvoeren.

Het verwijderen van spuitfolie resulteert in minimaal afval, waardoor je niet met bergen plastic achterblijft. Wat nog beter is, is dat HS Protect spuitfolie is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals water en boomharsen. Daarnaast zorgt spuitfolie ervoor dat de ondergrond direct schoon is, wat tijd en geld bespaart bij de eindreiniging.

Kies voor de moderne en milieuvriendelijke oplossing van spuitfolie en geniet van een probleemloze en efficiënte bescherming voor jouw kozijnen en andere oppervlakken.

Super bescherming

In tegenstelling tot ouderwetse folie is deze folie vele malen sterker en flexibeler

minder afval

Na het bij elkaar persen van de folie blijft er tot 90% minder afval over

veel minder schade

De grootste ergernis in de bouw is schade die voorkomen had kunnen worden

Keith Marshall

Designer

George Williams

Developer

Julia Castillo

Client Service